OM OSSMidt i mellom midtnorges 3 største byer finner du Stornaustet, ved enden av Trøndelag, i Heim kommune. Bygget er en ressurs for alt næringsliv som ser verdien av å etablere seg her!

Om du ønsker å starte opp en større bedrift eller bare trenger en kontorplass, så er dette stedet for deg.


I bygget finner du en kommunal barnehage på vestlig side, med tilhørende lekeområde og fasiliteter. Det sikrer stabile og gode leieforhold og vi ønsker å presisere at den står for øyeblikket tomt for aktivitet.


I toppetasjen finner du BETA Coworkingspace på nordlige side, et etablert kontorfellesskap av Drivilag AS med 15 forskjellige tilhørende medlemmer fra forskjellige bedrifter.


I 3. etasje er det også fasciliteter for matlaging i stor skala, fra det tidligere skolekjøkkenet det en gang var. Alle 6 kjøkken er komplette, godkjente og klare til bruk!


Vi har også 3 lukkede kontorarealer med resepsjon på sørlige bøyle, med utsikt over fjord og fjell til utleie. Her er det også muligheter for å ta i bruk det som en gang var lærerværelset med kjøkken, til pauserom. 


En komplett gymsal med tilhørende kjøkken og toaletter er også på sørsiden av bygget. Perfekt for barnebursdager, bryllup, konfimasjoner og konserter!


Den gamle Sløydsalen er nyoppusset til bruk for møtevirksomhet. Her er det bare å sette seg ned og koble seg opp på storskjerm ved behov! Med på leien får du også utsikten over Halsa Skoindustri sitt museum, med lett tilgang til do og kjøkken. 


Fra den tidligere hovedinngangen finner du Rom 7, et allsidig rom som kan brukes til korttidsleie for mindre arrangementer eller aktiviteter. 


Like ved leier Naprapat Mikael Dahlgren. 


Halsa musikkutvikling er også i enden av gangen for nedre østlige inngang. Kjente band som Pisters og Måddjhau er noen av de som tar i bruk øvingslokalet.


Midt i hjerte av Stornaustet finner du Reitgrenda, flittig brukt av lag og foreninger for møter og hverdagslige samlinger, hobbykvelder, strikkekvelder og andre kreative aktiviteter. 

Nok et fint møtelokale til korttidsleie, med mulighet for prosjektor om ønskelig!Hjelpemidler

Høyhastighets internettInternettilgang har vi på hele bygget!

Eget skapVi har også flere lagerrom, om du har behov for større lagring enn de forskjellige kontorene kan by på. Det største lageret er et delingslager med bl.a Halsa IL.


Gratis kaffe og teDu finner det du trenger her, hvor du også kan låne dekorasjoner og duker.


KonferanselokalerVi har til sammen 3 aktuelle konferanselokaler til leie i forskjellige størrelser, med eller uten kjøkken og tilhørende toalett


Ubegrenset tilgangEn dag leie er 24t og du har tilgang etter eget behov!


MøteromFlere lag og foreninger bruker lokalene våre til små og store, formelle eller uformelle møter, møter. Halsa bygdekvinnelag og Halsa Sanitetsforening er noen av disse.


Styreleder

Gunnar Kåre Røe

Veien hit

Mandag 24. november 2014 ble Stornaustet Halsa kultur- og næringsbygg SA stiftet. Stifterne er tidligere Arbeidsgruppa for etterbruk av Halsa skole ( EBS ) og styret i Halsa utvikling.


Dette er resultatet av en prosess som har vart fra mai 2011 og som da gikk i mål.


Fra 01.01.2015 overtok foretaket bygningsmasse og eiendommer med inventar over tidligere Halsa skole. Dette gjennom kjøpekontrakt undertegnet med Halsa kommune, der eiendommen ble overførtvederlagsfritt.

unsplash