PRIVAT KONTOR

 

 

Med lukkede kontorarealer med resepsjon på sørlige bøyle, med utsikt over fjord og fjell til utleie. Her er det også muligheter for å ta i bruk det som en gang var lærerværelset med kjøkken, til pauserom.

 

 

Er du på utkikk etter å leie ett eller flere lukkede kontor? Da er dette perfekt for deg!


Her kan du som enkeltperson leie deg kontor kort eller langsiktig, men også du som har en større bedrift som ønsker å bosette din drift hos oss. Det er stort ventelokale, med mulighet for å sette opp resepsjon.


Et pauserom for dine ansatte kan du også ta i bruk, hvor det tidligere var lærerværelse på bygget. Påpauserommet er det fult fungerende kjøkken og plass til både soffagruppe og spisebord. 


Inne i venteområdet er det to nyoppussede toaletter. 


Selve kontorene er i gjennomsnitt på 5 kvadrat og er like optimalt for kundebehandling, som privat arbeidskontor. 

 

Tidligere bruk av disse lokalene har for eksempel vært poliklinikk, bedriftshelsetjeneste og bemanningsbyrå. 


Leiekostnadene her er rimelige og målet er at driften og investeringene i bygget skal sikres, leieprisene blir derfor ikke satt med tanke på store overskudd.

 

Høyhastighets internett

 

 

Du får tilgang til godt fungerende bredbåndsnett.

 

 

Gratis kaffe og te

 

 

For korttidsleie kan du få med kaffe og te

 

 

Ubegrenset tilgang

 

 

Du bestemmer selv din egen bruk, da en dags leie er 24t. Ved langtidsleie er dette til bruk som ditt eget og du får en egen innlogging for tilgang til alle døgnets tider. 

 

 

Møterom

 

 

Trenger du et internt møterom, kan du bruke lærerværelse - like mye som man kan bruke dette som et pauserom for ansatte. Det er i tillegg lett tilgang til byggets andre konferanse-og møterom. 

unsplash